Praktisch

Op deze pagina vind je praktische informatie over de Hofstedendagen. 

Fiets of lopen

We vragen iedereen zoveel mogelijk op de fiets of lopend te komen. Fietsen kunnen geparkeerd worden bij veel deelnemende locaties. Fiets rustig op de Bloemendaalseweg in verband met drukte. 

Een deel van de Bloemendaalseweg (vanaf nr. 30 tot en met nr. 40) is verkeersvrij. 
Fietsers zijn hier te gast. Lopen met de fiets aan de hand is toegestaan.
Volg altijd de aanwijzingen op van de verkeersregelaars.

Parkeren

Kom je met de auto dan kun je deze het beste parkeren bij winkelcentrum Bloemendaal. Hiervandaan is het ongeveer 5 minuten wandelen naar de Bloemendaalseweg.  Ook kun je parkeren op de grote parkeerplaats aan de Hugo de Vrieslaan.

EHBO

Vrijwilligers EHBO afd. Gouda zijn het gehele weekend aanwezig. Het centrale punt bevindt zich op de kinderboerderij, Bloemendaalseweg 34a.  De EHBO-ers kunnen ook opgeroepen worden.  Op elke deelnemende locatie is het nummer bekend.

Vrijmarkt

Een vrijmarkt op de Bloemendaalseweg brengt de doorgang voor hulpdiensten in gevaar. De gemeente Gouda verleent hiervoor geen vergunning. De politie treedt streng op tegen overtreders. 

Bestuur

Het bestuur is dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. Lijkt het je leuk om mee te helpen met dit gezellige evenement? Stuur dan een berichtje naar Sandra@kinderboerderijgouda.nl

Meer informatie of deelnemen?

Wil je meer informatie ontvangen of deelnemen aan de Hofstedendagen 2023? Draag je dit evenement een warm hart toe en wil je een sponsor worden? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande mailadres. 

Contact adres

Stichting Goudse Hofstedendagen
Bloemendaalseweg 34a
2804 AB Gouda
Sandra@kinderboerderijgouda.nl